Termeni si conditii

Condiţii generale de furnizare şi utilizare a serviciului  de vânzări anvelope prin site-ul www.nokiananvelope.ro 


Folosirea, încluzand vizitarea şi cumpărarea produselor de pe site-ul www.nokiananvelope.ro implică acceptarea termenilor şi condiţiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare.


Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor.


S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L  îşi declină răspunderea pentru orice situaţie care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecţiuni tehnice apărute la server.


Acest site este întreţinut şi administrat de compania S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L.


Întregul conţinut al acestui site www.nokiananvelope.ro- imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L. şi a furnizorilor săi şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare. Pentru reclamaţii cu privire la acest aspect, vă rugăm să ne transmiteţi un e-mail pe adresa office@expertanvelope.ro.


Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)


Compania S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L. îşi stabileşte singură regulamentele promoţiilor şi  concursurilor pe care le organizează.  Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinţă eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu.

Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului disponibil.


Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanţia obişnuită a fiecărei mărci în parte. Astfel fiecare produs va fi însoţit de certificatul de garanţie eliberat de producator.  


www.nokiananvelope.ro  funcţionează conform tuturor prevederilor legale din România.

www.nokiananvelope.ro NU  acceptă şi cumpărători din alte ţări şi/sau livrarea către alte ţări.


Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul  www.nokiananvelope.ro şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente. Orice conflict apărut între S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L. şi clienţi se încearcă a fi rezolvat  pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor româneşti.


Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conţinutul site-ului www.nokiananvelope.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează site-ul S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L., va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor informatice S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L.  şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a / au încercat acest fapt.

 

Best Tires Service  Srl isi rezerva dreptul de a anula comenzile a caror stocuri sunt epuizate din cauza suprapunerii comenzilor.


Best Tires Service isi rezerva dreptul de a anula Comenzile care privesc Produse si/sau Servicii afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezinta preturi evident eronate/derizorii (preturi care pot fi apreciate ca eronate/derizorii de către orice cumpărător rezonabil informat), cu consecinta restituirii întregii sume platite de Cumparator în considerarea comenzilor anulate, dacă este cazul. 


Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice  S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L.are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este:  eliberarea documentelor fiscale şi de însoţire a mărfii, anunţarea promoţiilor în curs, notificări cu privire la produsele comercializate de către S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L.


Sunteţi  obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru completarea şi eliberarea documentelor fiscale precum şi pentru întocmirea şi eliberarea documentelor necesare pentru transportul şi însoţirea mărfii. Refuzul dvs. determină imposibilitatea de a beneficia de comanda lansată către S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L.

 

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L.


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la   -   vanzari@nokiananvelope.ro -  reprezentant al S.C. BEST TIRES SERVICE  S.R.L. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în alte state ".

 

Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli va rugam sa nu folositi in nici un fel serviciile si continutul website-ului de la adresa nokiananvelope.ro. 

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.).


Anul de fabricație sau "DOT" afișat pe paginele de produse este cu caracter informativ. Datorită cantității mari de anvelope, DOT-ul înscripționat fizic pe anvelope poate fi diferit față de cel afișat pe site. Încercăm în permanență să verificăm și să actualizăm datele pe care le oferim clientilor nostri.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil. 

rodusele achizitionate la distanta: 

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. S.C. BEST TIRES SERVICE S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare, produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele returnate se accepta doar in aceeasi stare in care le-ati primit pentru a putea fi revandute ca Produse noi. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii Facturii Fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de inregistrare a comenzii.

Vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, cu exceptia costurile livrarii ,costurilor suplimentare determinate de comisioanele bancare/platii online, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dvs. de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceiasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare

NU SE POT RETURNA ANVELOPE ADUSE PE COMANDA SPECIALA!

Pentru o informare cat mai corecta asupra drepturilor cumparatorului, va rugam sa cititi O.U.G 34/2014 privind Regimul Juridic al Contractelor la Distanta: click aici


Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri.
_______________________________________________________________
Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de Poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct